Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Vis siden i mobilvisning
 
Her er du: > Produkter Produkter 
 

Produkter 

AgentPHP teamet beskæftiger sig primært med webudvikling, men her på siden præsenterer vi nogle produkter, som vi ofte leverer eller som ofte ligger til grund for den færdige løsning.

Det drejer sig dels om egen udviklede produkter og dels om Open Source produkter. I næsten alle tilfælde foretager vi en tilretning af produktet til den endelige løsning. Vi har derfor et særdeles godt kendskab til netop disse produkter.

 • Egne Løsninger

   
  Archturus CMS 
  A-logo-hvid-100.jpg(Content Management)
  Archturus CMS er et effektivt Content Management System beregnet til mindre og mellemstore virksomheder. Som har brug for en simpel, hurtig og brugervenlig adgang til at ændre indholdet på deres website. 
   

  Dataregistrering
  DataregistreringRegistrering og genfinding af data er et ofte tilbagevendende IT problem, som agentPHP har udviklet en standardiseret løsning til. Løsningen består af et "Framework", som tilpasses det aktuelle behov.
   

  Webkataloger
  webkatalog.jpgEt varekatalog er en integreret del af ethvert e-handelssystem, men nogle gange er der brug for at præsentere meget mere detaljerede informationer end der er mulighed for i et standard e-handelssystem. Det kan være billeder, tegninger, specifikationer osv.

 • Open Source Løsninger

   
  LimeSurvey
  (Spørgeskema)
  limesurvey.jpgDet komplette system til spørgeskemaundersøgelser, medlemsundersøgelser, brugerundersøgelser osv. Med LimeSurvey bliver det nemt og enkelt at gennemføre internetbaserede spørgeskemaundersøgelser.
   

  Ooscommerce.jpgsCommerce (E-handel)
  Gennemtestet og simpelt administreret webshop for alle der ønsker at starte med ehandel.
   
   
   
   

  sugarcrm.jpgSugarCRM (Customer Relation Management)
  Har alt hvad et CRM system skal have, kontakt administration, noter, leads og muligheder, opgaver, kalender, firma information, dokumentstyring, eksport og import af data, synkronisering med Outlook og meget mere.

 • Se flere produkter og løsninger under menupunktet PRODUKTER
Hosting
Webdesign
Archturus CMS
Dataregistrering
Webkataloger
LimeSurvey